Китаец ще измине 1600 км пеша, за да се ожени за приятелката си

Когато 29-годишният китаец Лю Пайвун предложил на 23-годишната си приятелка да се омъжи за него, тя приела, но се пошегувала, че това може да се случи само при едно условие – ако той докаже любовта си, като извърви хиляда мили пеша (вдъхнове

2011-07-12 15:21:21
Китаец ще измине 1600 км пеша, за да се ожени за приятелката си
Когато 29-годишният китаец Лю Пайвун предложил на 23-годишната си приятелка да се омъжи за него, тя приела, но се пошегувала, че това може да се случи само при едно условие – ако той докаже любовта си, като извърви хиляда мили пеша (вдъхновено от песента “500 Miles” на шотландската банда “The Proclaimers”).

Младата дама обаче останала шокирана, след като разбрала, че възлюбеният й е приел думите й твърде насериозно. Сега той възнамерява да измине 1600 км (1000 мили) от китайската провинция Хенан до родния град на любимата си, намиращ се в Гуандун, за да може след това да поиска ръката й.

„Когато отида там, се надявам тя да ме чака, за да мога отново да й предложа да се омъжи за мен. И този път се надявам да каже „да”, без да поставя каквито и да било условия”, коментира с усмивка на лицето Лю Пайвун малко преди да се отправи на пътешествието си из Китай.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия